Submergeix-te en un viatge culinari en què explorarem la combinació de sabors, textures i tècniques de cuina de manera innovadora i deliciosa. Des de la creació de plats únics fins a la seva presentació, la Karin et guiarà perquè t'iniciïs en el desenvolupament habilitats culinàries úniques i creatives. Prepara't per sorprendre i captivar amb les teves creacions úniques en aquest taller de Fusió Gastronòmica!
La xef:
Per a la Karin Requena (@rekarin) hi ha dues coses importantíssimes a la vida des de que té memòria: la comunicació i el menjar. Ha tingut la sort de poder viure per i per a elles. Formada en ambdues àrees amb la mateixa disciplina, passió i curiositat, cosa que l’ha permès adquirir una àmplia experiència en ambós sectors professionals. Ha treballat en diversos països com a cuinera, com a professora d’idiomes i com a traductora, també impartint cursos i tallers de gastronomia en diferents idiomes.
QUÈ PODEU PORTAR? Davantal de cuina i alguna carmanyola per si sobra menjar.