Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Saltar al contingut
Ets a:

Un viatge culinari per l’Orient Mitjà: Istanbul

Turquia, un país fascinant que connecta l'Orient i l'Occident, i la seva emblemàtica ciutat d'Istanbul tenen una gastronomia rica i diversa, que reflecteix les influències d'Europa, l'Orient, l'Àsia central i la Mediterrània. Us convidem a descobrir les aromes i sabors que fan única a la cuina turca. Al llarg d'aquest viatge culinari, aprendreu a preparar també alguns dels mezze més emblemàtics de Turquia, els famosos aperitius que se serveixen com a part d'un àpat tradicional i que són l'ànima de la taula turca. Ens delectarem amb diferents plats com per exemple: patlican ezmesi (caviar d'albergínies rostides), yarpak sarmasi (fulles de parra farcides d'arròs, carn i espècies), kisir (amanida de bulgur, herbes fresques i melassa de magrana). 

 

El xef

En Claudio Masala (@dj_masala_travelcook) és un cul inquiet de la cuina i de la gastronomia. Ha estudiat de tot, ha viatjat i ha treballat en molts diversos projectes de restauració i de formació relacionada amb alimentació i cuina. Una de les seves passions és la cuina del seu país, Itàlia. L'altra, les cuines del Sud-est Asiàtic. Aquest trimestre ens ofereix una aproximació al Sud-est asiàtic amb aquesta sessió sobre Malàisia i una altra sobre Tailàndia.   

 

QUÈ PODEU PORTAR? Davantal de cuina, alguna carmanyola per si sobra menjar.

TIPUS: GastronomiaProfessor: Claudio Masala @dj_masala_travelcook
Dijous 6 de març
Horari: Dijous de 19 a 22 h
Sessions: 1
Preu: 20,00 €
Preu del material: 13,00 €

Inscriu-te
Lloc: Casal Torreblanca
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal