Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Saltar al contingut
Ets a:

Un viatge culinari pel sud d'Àsia: Índia

Submergeix-te en el vibrant món de la cuina índia i descobreix els sabors únics que defineixen aquesta fascinant tradició gastronòmica! En aquest taller explorarem l'art culinària del sud d'Àsia, destacant l'ús d'ingredients frescos com herbes aromàtiques i espècies exòtiques que transformen cada plat en una explosió de sabors i aromes. Aprendràs a preparar una selecció de plats emblemàtics de la gastronomia índia, com ara un deliciós chutney, el saborós chana Masala a base de cigrons amb el popular garam Masala, una barreja d'espècies que és l'ànima de moltes receptes tradicionals o l'irresistible pollastre biryani i la red gravy, una salsa especiada de tomàquet que complementa perfectament qualsevol plat indi.

 

 

El xef

En Claudio Masala (@dj_masala_travelcook) és un cul inquiet de la cuina i de la gastronomia. Ha estudiat de tot, ha viatjat i ha treballat en molts diversos projectes de restauració i de formació relacionada amb alimentació i cuina. Una de les seves passions és la cuina del seu país, Itàlia. L'altra, les cuines del Sud-est Asiàtic. Aquest trimestre ens ofereix una aproximació al Sud-est asiàtic amb aquesta sessió sobre Malàisia i una altra sobre Tailàndia.   

 

QUÈ PODEU PORTAR? Davantal de cuina, alguna carmanyola per si sobra menjar.

TIPUS: GastronomiaProfessor: Claudio Masala @dj_masala_travelcook
Dijous 13 de febrer de 2025
Horari: Dijous de 19 a 22 h
Sessions: 1
Preu: 20,00 €
Preu del material: 13,00 €

Inscriu-te
Lloc: Casal Torreblanca
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal