Submergeix-te en el vibrant món de la cuina índia i descobreix els sabors únics que defineixen aquesta fascinant tradició gastronòmica! En aquest taller explorarem l'art culinària del sud d'Àsia, destacant l'ús d'ingredients frescos com herbes aromàtiques i espècies exòtiques que transformen cada plat en una explosió de sabors i aromes. Aprendràs a preparar una selecció de plats emblemàtics de la gastronomia índia, com ara un deliciós chutney, el saborós chana Masala a base de cigrons amb el popular garam Masala, una barreja d'espècies que és l'ànima de moltes receptes tradicionals o l'irresistible pollastre biryani i la red gravy, una salsa especiada de tomàquet que complementa perfectament qualsevol plat indi.
El xef
En Claudio Masala (@dj_masala_travelcook) és un cul inquiet de la cuina i de la gastronomia. Ha estudiat de tot, ha viatjat i ha treballat en molts diversos projectes de restauració i de formació relacionada amb alimentació i cuina. Una de les seves passions és la cuina del seu país, Itàlia. L'altra, les cuines del Sud-est Asiàtic. Aquest trimestre ens ofereix una aproximació al Sud-est asiàtic amb aquesta sessió sobre Malàisia i una altra sobre Tailàndia.
QUÈ PODEU PORTAR? Davantal de cuina, alguna carmanyola per si sobra menjar.