T’agradaria descobrir els secrets d’un dels plats més emblemàtics del Japó? En aquest taller aprendrem a preparar okonomiyaki a l’estil Kansai, un versàtil platet salat cuinat a la planxa i personalitzable segons els teus gustos. Més que una recepta, l’okonomiyaki és un reflex de la cultura japonesa: una barreja de tradició, creativitat i sabor. Durant la sessió no només t’ensenyarem les tècniques per dominar aquest plat, sinó que també explorarem la seva història, el significat del seu nom ("el que t’agrada, cuinat a la planxa") i la seva importància en la gastronomia japonesa.
Tant si ets un amant de la cuina japonesa com si només tens curiositat per provar alguna cosa nova, aquest taller és per a tu. Atreveix-te a gaudir, experimentar i emportar-te un trosset del Japó a casa teva!
La Xef:
La Laura Stagno (@laurastagnoilustra) és il·lustradora de formació i experta en cuina japonesa per circumstàncies i vocació. Arribada a Tokio el 2002 per a estudiar il·lustració i animació, va començar a treballar com a cuinera per als treballadors de l'empresa on també treballava com a il·lustradora. Amb el temps es va convertir en una apassionada de la cuina washoku, la cuina casolana del país nipó. Ara tenim la sort de tenir-la a l'Aula perquè ens expliqui productes, tècniques, receptes i aspectes culturals que envolten aquesta apassionant cuina.
QUÈ PODEU PORTAR? Davantal de cuina i alguna carmanyola per si sobra menjar.