El ramen és un dels plats més populars de la cuina japonesa. El que no sap tothom és que el seu origen és xinès, com bona part de la gastronomia nipona, i que els japonesos l’han anat modificant i apropant al seu gust, a més de crear-ne mil i una versions segons la regió i l’especialitat de cada cuiner. En aquest taller prepararem el nostre ramen clàssic, des del brou, passant pels fideus fets a mà, fins als principals toppings que el caracteritzen.
El xef:
En Manel Guirado (@manelguirado) és un dels professors més veterans de l’Aula. Comunicòleg, cuiner i sommelier de formació, és sobretot un apassionat de la gastronomia. Ha escrit en publicacions com la revista @cuinacat , @timeoutbcn o @el_pais setmanal i col·labora amb escoles i facultats com @escuelabellart, HTSI i @culinaryinstitutebarcelona. Fins ara ha publicat 4 llibres de cuina. A l’Aula imparteix diversos tallers de cuina, així com tallers de tasts de vins i maridatges.
Durant el taller els alumnes degustareu tots els plats elaborats, però no us oblideu del tupper!