Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Saltar al contingut
Ets a:

Fermentació amb hortalisses de primavera

Qualsevol moment de l'any és bo per a treure el màxim partit de les hortalisses de temproada. En aquest taller aprendrem els fonaments teòrics i la metodologia per a elaborar vegetals fermentats de primavera  a casa de manera senzilla i segura.

 

El xef:

L'Àlex Todó (@microorganismesorg) és expert en fermentació i cuiner. Elabora fermentats vegetals a SANTS FERMENTS (@santsferments) i també forma tant professionals com aficionats. Pel que fa la cuina, l'interessa especialment reivindicar la cuina vegetal de temporada i proximitat, divulgar receptes d'aprofitament, utilitzar productes poc coneguts, i, és clar, fermentats!
 
 
Què podeu portar? Davantal. La resta de material està inclòs. 
 
TIPUS: Gastronomiaprofessor: Àlex Todó de @microorganismesorg
Dimarts 1 d'abril de 2025
Horari: Dimarts de 19 a 22 h
Sessions: 1
Preu: 20,00 €
Preu del material: 15,00 €

Inscriu-te
Lloc: Casal Torreblanca
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal