Ús de galetes
Aquest lloc utilitza galetes de tercers per poder millorar els nostres serveis a partir de l'anàlisi de
la teva navegació. Si continues navegant sense canviar la teva configuració considerarem que acceptes
la seva utilització.
El miso és una pasta de llegums fermentats amb un gran poder per realçar el sabor de la nostra cuina: és una gran font d'umami! En aquest curs l'utilitzarem en l'elaboració de receptes senzilles i aprendrem com introduir-lo en la nostra cuina de cada dia. Un cop comenceu, no podreu parar!
El xef:
L'Alex Todó és cuiner i gestor cultural. A còpia de dedicar-se a la cultura, va acabar cultivant microorganismes, omplint la cuina i la nevera de pots. Va ser cap de producció d’un obrador d’aliments fermentats. A través de la plataforma Microorganismes.org (@microorganismesorg) es dedica a divulgar i ensenyar la pràctica de la fermentació a través de cursos, formacions i assessorament per a professionals. El seu darrer projecte és @santsferments, un obrador al barri de sants on elabora els seus productes amb ingredients locals i de temporada.
TIPUS: GastronomiaProfessor: Àlex Todó de @microorganismesorg Dimarts 25 de març de 2025 Horari: Dimarts de 19 a 22 h Sessions: 1 Preu: 20,00 € Preu del material: 12,00 €