El tall dels aliments és un dels aspectes tècnics més importants a la cuina, tant com les tècniques de cocció o la mateixa qualitat dels productes. De fet, la forma en què tallem els ingredients afecta la seva cocció i també el seu aspecte, la seva textura i inclús el sabor i l’aroma! Per això també existeixen diferents tipus de ganivets de cuina adequats per a cada funció. En aquest taller aprendrem i practicarem les principals tècniques de tall i les aplicarem a receptes fàcils, però saboroses tot utilitzant els principals tipus de ganivets que tot cuiner ha de tenir.
El xef:
En Manel Guirado (@manelguirado) és un dels professors més veterans de l’Aula. Comunicòleg, cuiner i sommelier de formació, és sobretot un apassionat de la gastronomia. Ha escrit en publicacions com la revista @cuinacat, @timeoutbcn o @el_pais setmanal i col·labora amb escoles i facultats com @escuelabellart, HTSI i @culinaryinstitutebarcelona. Fins avui ha publicat 4 llibres de cuina. A l’Aula imparteix diversos tallers de cuina, així com tallers de tasts de vins i maridatges.