Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Saltar al contingut
Ets a:

Tècniques de tall a la cuina

El tall dels aliments és un dels aspectes tècnics més importants a la cuina, tant com les tècniques de cocció o la mateixa qualitat dels productes. De fet, la forma en què tallem els ingredients afecta la seva cocció i també el seu aspecte, la seva textura i inclús el sabor i l’aroma! Per això també existeixen diferents tipus de ganivets de cuina adequats per a cada funció. En aquest taller aprendrem i practicarem les principals tècniques de tall i les aplicarem a receptes fàcils, però saboroses tot utilitzant els principals tipus de ganivets que tot cuiner ha de tenir.

 

El xef: 

En Manel Guirado (@manelguirado) és un dels professors més veterans de l’Aula. Comunicòleg, cuiner i sommelier de formació, és sobretot un apassionat de la gastronomia.  Ha escrit en publicacions com la revista @cuinacat@timeoutbcn o @el_pais setmanal i col·labora amb escoles i facultats com @escuelabellart, HTSI i @culinaryinstitutebarcelona. Fins avui ha publicat 4 llibres de cuina. A l’Aula imparteix diversos tallers de cuina, així com tallers de tasts de vins i maridatges.

TIPUS: GastronomiaProfessor: Manel Guirado @manelguirado
Dimecres 5 de març de 2025
Horari: Dimecres de 19 a 22 h
Sessions: 1
Preu: 20,00 €
Preu del material: 13,00 €

Inscriu-te
Lloc: Casal Torreblanca
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal