Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Saltar al contingut
Ets a:

Carxofa: la flor més tendra

Amb l’arribada de la tardor, i en especial l’hivern, els camps queden lliures i donen pas al cultiu d’hortalisses ben diferents i apassionants que en molts casos només podem gaudir durant un curt període de temps. I la carxofa n’és la reina, una hortalissa molt versàtil que ens pot donar moltes possibilitats a la cuina, sigui com a plat principal o com acompanyant: en arrossos, carns, com a guarnició... O simplement soles. En aquest taller en Josep ens ensenyarà diferents maneres de cuinar-la i treure'n profit per a gaudir-ne al màxim.

 

El xef: 

En Josep Vidal (@josepvidalxef) és restaurador i xef del seu propi restaurant des de fa més de 25 anys. Va estudiar cuina a l’escola Hostaleria de Barcelona i pastisseria a l’escola Hoffman. També elabora i comercialitza conserves ecològiques i fa d'assessor gastronòmic. És un dels nostres professors veterans, on des del seu inici ha impartit diversos tallers de cuina.

 

Amb el patrocini de L'Ortiga @ortigacollserola (L'Ortiga aporta 8 € per assistent en producte)

 

QUÈ PODEU PORTAR? Davantal de cuina, alguna carmanyola per si sobra menjar.

TIPUS: GastronomiaProfessor: Josep Vidal @josepvidalxef
Divendres 31 de gener de 2025
Horari: Divendres de 19 a 22 h
Sessions: 1
Preu: 20,00 €
Preu del material: 7,00 €
La inscripció s'obre el dimecres 11 de desembre
Lloc: Casal Torreblanca
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal