Amb l’arribada de la tardor, i en especial l’hivern, els camps queden lliures i donen pas al cultiu d’hortalisses ben diferents i apassionants que en molts casos només podem gaudir durant un curt període de temps. I la carxofa n’és la reina, una hortalissa molt versàtil que ens pot donar moltes possibilitats a la cuina, sigui com a plat principal o com acompanyant: en arrossos, carns, com a guarnició... O simplement soles. En aquest taller en Josep ens ensenyarà diferents maneres de cuinar-la i treure'n profit per a gaudir-ne al màxim.
El xef:
En Josep Vidal (@josepvidalxef) és restaurador i xef del seu propi restaurant des de fa més de 25 anys. Va estudiar cuina a l’escola Hostaleria de Barcelona i pastisseria a l’escola Hoffman. També elabora i comercialitza conserves ecològiques i fa d'assessor gastronòmic. És un dels nostres professors veterans, on des del seu inici ha impartit diversos tallers de cuina.
Amb el patrocini de L'Ortiga @ortigacollserola (L'Ortiga aporta 8 € per assistent en producte)
QUÈ PODEU PORTAR? Davantal de cuina, alguna carmanyola per si sobra menjar.