Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Saltar al contingut
Ets a:

Cuina d’aprofitament

Cuina saludable, residu zero: on s’ensenyarà com preparar receptes saludables generant el mínim de residus.

Mentre s’elaboren les receptes és donen recomanacions, estratègies i trucs per evitar llençar el menjar.
Materials: utensilis de cuina (si el centre disposa), fuites i verdures de temporada (a aportar pel centre i/o participants).

 

A càrrec del servei Millor que nou de l'AMB.

--

ATENCIÓ:

  • Aquest taller es farà a l'ESPAI ECO (Camí de Can Flo, 19 - Espai Pere Grau)
  • Important: un cop t'has inscrit, has d'anar al carret i confirmar l'operacióComprova que has rebut un e-mail de confirmació automàtic de reserva de la teva plaça. Si no s'acaba el procés d'inscripció correctament, no s'assegura la plaça a l'activitat.
TIPUS: MonogràficsA càrrec de: Programa “Millor que nou” de l’AMB

Dimecres 15 de Gerer, de 18.30 a 20.30h
Horari: Dimecres de 18 a 19.30 h
Sessions: 1
Preu: Gratuït
La inscripció s'obre el dimecres 11 de desembre
Lloc: Casal Les Planes

ATENCIÓ

Un cop t'has inscrit, has d'anar al carret i confirmar l'operació. Comprova que has rebut un e-mail de confirmació automàtic de reserva de la teva plaça. Si no s'acaba el procés d'inscripció correctament, no s'assegura la plaça a l'activitat.
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal