El pernil ibèric és un dels tresors més ben guardats de la Península Ibèrica. Però sabem realment què és un pernil 100% d’aglà? Quina diferència hi ha amb el pernil d’enceball? La raça de l’animal, la seva alimentació, la zona de cria i el procés d’elaboració o la diferència entre l’espatlla i la cuixa son factors crucials per a la qualitat i personalitat de cada peça. En aquest taller tenim la gran sort de comptar amb en Manuel López de Reserva Ibérica, afinador de pernils i un dels grans experts mundials en la matèria. Amb ell aprendrem els secrets del pernil ibèric i en tastarem diferents tipus i origens per a captar-ne les diferències. Per a completar l’experiència, el nostre sommelier habitual, en Manel Guirado, proposarà les millors combinacions amb vins.
Una oprtunitat única d’endinsar-se en aquest apassionant producte i per a escalfar motors de cara al Nadal.
Reserva Ibérica patrocina aquest taller aportant 20€ per assistent en producte
Aquest taller es realitzarà a Reserva Ibérica (Carrer de Santiago Rusiñol, 5. Sant Cugat del Vallès)