Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Saltar al contingut
Ets a:

Des del dibuix fins al color

T'agradaria aprendre a capturar l'essència d'un rostre humà a través de la pintura? En aquest curs monogràfic, explorarem en profunditat les bases del retrat, enfocant-nos en les proporcions fonamentals que defineixen l'estructura facial. A través d'exercicis pràctics, aprendràs a identificar i representar amb precisió les característiques essencials d'un rostre, comprenent com els diferents elements s'interrelacionen per a formar una imatge harmoniosa.


A més, t'ensenyarem a utilitzar una tècnica especial d'il·luminació amb dos colors. Aquesta tècnica no sols t'ajudarà a donar vida i realisme als teus retrats, sinó que també et permetrà jugar amb el volum i la profunditat, creant obres que realment es destaquen. No importa si ets principiant o tens experiència prèvia; aquest curs està dissenyat perquè desenvolupis les teves habilitats artístiques i trobis el teu estil propi en l'art del retrat. Uneix-te a nosaltres i descobreix el fascinant món de la pintura de retrats!

--

ATENCIÓ:

  • Aquest taller es farà a l'ESPAI ECO (Camí de Can Flo, 19 - Espai Pere Grau)
  • Important: un cop t'has inscrit, has d'anar al carret i confirmar l'operacióComprova que has rebut un e-mail de confirmació automàtic de reserva de la teva plaça. Si no s'acaba el procés d'inscripció correctament, no s'assegura la plaça a l'activitat.
TIPUS: MonogràficsA càrrec de: Laura Maynadé Berga

Dijous 12 de decembre, de 17:30 a 20h
Horari: Dimecres de 17.30 a 20 h
Sessions: 1
Preu: Gratuït
La inscripció s'obre el dimarts 10 de setembre
Lloc: Casal Les Planes

ATENCIÓ

Un cop t'has inscrit, has d'anar al carret i confirmar l'operació. Comprova que has rebut un e-mail de confirmació automàtic de reserva de la teva plaça. Si no s'acaba el procés d'inscripció correctament, no s'assegura la plaça a l'activitat.
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal