Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Saltar al contingut
Ets a:

PRESENTACIÓ DE LLIBRE "El bandoler dels caramels de mel"

El Bandoler dels Caramels de Mel: Presentació de la Novel·la a càrrec del seu autor. 

Després de la presentació s'obrirà un col·loqui

El 25 d'abril de 1952, quatre jornalers de Bogarre, un llogaret en Els Montes de Granada, van ser afusellats sota la llei de fugides, que permetia l'execució extrajudicial de presoners en fugida simulada. Entre ells estava Francisco Jiménez Jabalera, conegut com a Alegre, qui va sobreviure i la història del qual és central en aquesta novel·la biogràfica. Alegre, el pare de l'autor, juntament amb altres joves va intentar emular als maquis en retirada. L'obra explora la desproporció d'aquestes morts i la gairebé simbòlica condemna d'Alegre, basant-se en una minuciosa recerca documental que inclou entrevistes amb testimonis i la revisió d'arxius històrics. Aquesta biografia *novelada retrata els últims anys i moments dels protagonistes, culminant en la seva tràgica execució."

--

ATENCIÓ:

  • Aquest taller es farà a l'ESPAI ECO (Camí de Can Flo, 19 - Espai Pere Grau)
  • Important: un cop t'has inscrit, has d'anar al carret i confirmar l'operacióComprova que has rebut un e-mail de confirmació automàtic de reserva de la teva plaça. Si no s'acaba el procés d'inscripció correctament, no s'assegura la plaça a l'activitat.
TIPUS: MonogràficsA càrrec de: Dionisio Giménez Plaza

Dimecres 13 de novembre, de 19 a 20:30h
Horari: Dimecres de 19 a 20.30 h
Sessions: 1
Preu: Gratuït
La inscripció s'obre el dimarts 10 de setembre
Lloc: Casal Les Planes

ATENCIÓ

Un cop t'has inscrit, has d'anar al carret i confirmar l'operació. Comprova que has rebut un e-mail de confirmació automàtic de reserva de la teva plaça. Si no s'acaba el procés d'inscripció correctament, no s'assegura la plaça a l'activitat.
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal