T'agradaria poder sorprendre als de casa i poder preparar tu els aperitius i postres de Nadal? En aquest curs aprendrem a fer alguns aperitius ben elegants i dignes de la millor taula de Nadal! També decoradrem les galetes mès boniques perquè te les puguis menjar en família o regalar-les a qui vulguis! Veuràs com no ens tant complicat i com podràs sorpendre a qui vulgius amb el resultat!!
La xef:
Apassionada per la rebosteria des de fa anys, la Clara Alsina (@clericookies) va començar a fer pastissos per encàrrec des de casa i a elaborar per a alguns restaurants, on es va especialitzar en els populars mochis japonesos. Posteriorment va estudiar rebosteria a l’escola Bellart. En l’actualitat s’encarrega del departament de postres d’un restaurant de Sant Cugat i imparteix cursos a l’Aula Gastronòmica.
Persones a les que va dirigit: Famílies amb infants de 4 a 12 anys. S'ha de fer una inscripció per cada infant i només pot assistir un adult per cada infant inscrit. Màxim tres infants per cada adult, segons edat.
Què cal portar: Davantals i carmanyoles.