T’agrada la castanyada? O ets més de Halloween? Si no et decideixes, estigues tranquila! En aquest curs farem uns mix de les dues festes fent els panellets més terrorifics i divertits que hagueu vist mai, de manera fàcil i senzilla perquè els pogueu fer a casa!
La xef:
Apassionada per la rebosteria des de fa anys, la Clara Alsina (@clericookies) va començar a fer pastissos per encàrrec des de casa i a elaborar per a alguns restaurants, on es va especialitzar en els populars mochis japonesos. Posteriorment va estudiar rebosteria a l’escola Bellart. En l’actualitat s’encarrega del departament de postres d’un restaurant de Sant Cugat i imparteix cursos a l’Aula Gastronòmica.
Persones a les que va dirigit: Famílies amb infants de 4 a 12 anys. S'ha de fer una inscripció per cada infant i només pot assistir un adult per cada infant inscrit. Màxim tres infants per cada adult, segons edat.
Què cal portar: Davantals i carmanyoles.