Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Saltar al contingut
Ets a:

Aperitius i còctels per als àpats de Nadal

Després del Cenone di Natale del 17 de desembre, us proposem una segona aproximació italiana. En aquest cas una proposta informal a base de stuzzichini e antipasti maridats amb cocktails clàssics italians amb variacions ben nadalenques. No us perdeu aquest taller amb maridatge de la ma de la Daniela, bartender i alma mater de la trattoria Capote's!

 

La tallerista:

La Daniela Bertocchi (@capotespizza) italiana nascuda a Piacenza (nord d'Itàlia), es va formar com a bartender a la IBA (International Bartender Association) i a la AIBES (Associazione Italiana Barman). Això la portà a viatjar per tota Itàlia, així com també a l’estranger (Londres, Lugano o Barcelona entre d’altres). Tot perseguint el somni de tenir un negoci propi va fundar, juntament amb el seu marit Roberto, el Capote’s, petita trattoria italiana i l’única pizzeria al taglio romana de Sant Cugat,  de la que n’és propietària, cuinera i barman.

TIPUS: GastronomiaA càrrec de: Capote's @capotespizza

Dijous 19 de desembre
Horari: Dijous de 19 a 22 h
Sessions: 1
Preu: 20,00 €
Preu del material: 15,00 €
La inscripció s'obre el dimarts 10 de setembre
Lloc: Casal Torreblanca
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal