Després del Cenone di Natale del 17 de desembre, us proposem una segona aproximació italiana. En aquest cas una proposta informal a base de stuzzichini e antipasti maridats amb cocktails clàssics italians amb variacions ben nadalenques. No us perdeu aquest taller amb maridatge de la ma de la Daniela, bartender i alma mater de la trattoria Capote's!
La tallerista:
La Daniela Bertocchi (@capotespizza) italiana nascuda a Piacenza (nord d'Itàlia), es va formar com a bartender a la IBA (International Bartender Association) i a la AIBES (Associazione Italiana Barman). Això la portà a viatjar per tota Itàlia, així com també a l’estranger (Londres, Lugano o Barcelona entre d’altres). Tot perseguint el somni de tenir un negoci propi va fundar, juntament amb el seu marit Roberto, el Capote’s, petita trattoria italiana i l’única pizzeria al taglio romana de Sant Cugat, de la que n’és propietària, cuinera i barman.
Cal portar una fiambrera mitjana! (taper)