Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Saltar al contingut
Ets a:

Maridatge d’hivern amb cerveses de temporada

Poc a poc el maridatge amb cervesa va arrelant a casa nostra, quelcom habitual en altres zones del món on aquesta beguda està més generalitzada i és molt apreciada. Cada cop son més els elaboradors d'alta qualitat. També són més els restaurants que proposen una carta de cerveses i s'animen a maridar els seus plats amb algunes de les desenes d'estils diferents d'aquesta beguda milenària, com és el cas del Bocamoll. I és que en aquest taller comptem amb l'equip del Bocamoll per oferir-nos un menú 100% hivernal maridat amb cerveses de temporada. Una ocasió única d'endinsar-nos en el món del maridatge i de la cervesa.

 

El tallerista: 

El Bocamoll (@bocamoll) és el projecte veí de l'Aula Gastronòmica i neix de la unió de quatre santcugatencs enamorats de la gastronomia i la cervesa artesana: L’Anton Sabariego, propietari de l’Estupenda i mestre cerveser; l’Albert (Chalber) Grau, cap de sala i molt integrat en el món de la cervesa artesana; el Josep Vidal, cap de cuina i gran amant del bon menjar i del bon beure i la Míriam Torrell, dissenyadora i social media. Defineixen el projecte com a breueria gastronòmica, un concepte fet a mida que combina l'aposta per la cervesa artesana (una selecció de qualitat i proximitat) i l'oferta culinària (plats de temporada, casolans i cuinats amb un toc personal) de qualitat, a preus populars i un tracte informal.  

TIPUS: GastronomiaA càrrec de: Bar Bocamoll @barbocamoll

Dijous 12 de desembre
Horari: Dijous de 19 a 22 h
Sessions: 1
Preu: 23,00 €
Preu del material: 20,00 €
La inscripció s'obre el dimarts 10 de setembre
Lloc: Casal Torreblanca
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal