Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Saltar al contingut
Ets a:

La taula de formatges perfecta per al Nadal (tast amb maridatge)

Sempre hi ha un formatge per a cada ocasió. de fet, n'hi ha centenars! També per al Nadal. Per als aperitius, per a les postres, per a cuinar-los en una recepta... Inclús per a maridar amb aquell vi que reservaveu per a una ocasió especial. En aquest aller en Kike us proposa una selecció de formatges per crear una taula espectacular i, de pas, us donarà tots els tips per a trobar els formatges més adequats per als àpats de Nadal. 

 

El tallerista:

En Kike es va llicenciar en Química Orgànica però, com a bon asturià, l’apassionava el formatge. Així que des del 2010 va decidir dedicar-s’hi per complet creant la seva distribuïdora (@asturias_pais_de_quesos) i format-se en diversos cursos i jornades tècniques. Des de 2019 és, a més, soci de la botiga especialitzada @dotzegraus. Només treballa amb formatges elaborats de forma tradicional, de petits elaboradors, autèntics. El seu lema és “m’ha d’agradar el formatge i la persona que l’elabora”. Ha sigut tastador en concursos com el World Chesse Awards, a Madrid Gourmet, al Concurso de la DOP Idiazabal, al Lactium… A l’Aula Gastronòmica s’enacarrega de tots els tallers relacionats amb el formatge, incloent els maridatges de diverses begudes amb aquest producte. 

TIPUS: GastronomiaProfessor: Kike Ojanguren @DotzeGraus
Dimecres 11 de desembre
Horari: Dimecres de 19 a 22 h
Sessions: 1
Preu: 20,00 €
Preu del material: 17,00 €
La inscripció s'obre el dimarts 10 de setembre
Lloc: Casal Torreblanca
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal