L'ostra és la reina dels mariscos bivalves, símbol de sofisticació i motiu de les passions més exaltades o el rebuig total. El seu consum ve de molt antic i s'estén a diverses regions del planeta. A nosaltres ens encanten de totes les maneres, ja sigui crues i amb un raig de llimona o preparades de les formes més diverses.
En aquest taller ens endinsarem al món de les ostres tot degustant-ne de diferents orígens, al natural i en diferents preparacions, i les maridarem amb vins i altres begudes adequades per a aquest mol·lusc.
El tallerista:
En Manel Guirado (@manelguirado) és un del professors més veterans de l’Aula. Comunicòleg, cuiner i sommelier de formació, és sobretot un apassionat de la gastronomia. Ha escrit en publicacions com la revista @cuinacat , @timeoutbcn o @el_pais setmanal i col·labora amb escoles i facultats com @escuelabellart, HTSI i @culinaryinstitutebarcelona. A dia d’avui, ha publicat 4 llibres de cuina. A l’Aula imparteix diversos tallers de cuina, així com tallers de tasts de vins i maridatges.
Amb el patrocini de Tast de Mar Valldoreix (@tastdemar )
Aquesta sessió es realitzarà a la botiga Tast de Mar de Valldoreix (Passeig del Mas Roig, 61).