Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Saltar al contingut
Ets a:

Maridatge a 4 mans: tast de formatges amb el celler Quim Batlle

Diuen que el formatge és un dels aliments més agraïts per a maridar amb vins. En aquest taller comptem amb la participació del celler Quim Batlle (DO Alella) per a poder demostrar-ho tot maridant amb els formatges que ens proposarà el Kike, el nostre especialita en la matèria. 

 

Els talleristes: 

En Kike es va llicenciar en Química Orgánica però, com a bon asturià, l’apassiojnava el formatge. Així que des del 2010 va decidir dedicar-s’hi per complet creant la seva distribuïdora (@asturias_pais_de_quesos) i format-se en diversos cursos i jornades tècniques. Des de 2019 és, a més, soci de la botiga especialitzada @dotzegraus. Només treballa amb formatges elaborats de forma tradicional, de petits elaboradors, autèntics. El seu lema és “m’ha d’agradar el formatge i la persona que l’elabora”. Ha sigut tastador en concursos com el World Chesse Awards, a Madrid Gourmet, al Concurso de la DOP Idiazabal, al Lactium… A l’Aula Gastronòmica s’enacarrega de tots els tallers relacionats amb el formatge, incloent els maridatges de diverses begudes amb aquest producte. 

TIPUS: GastronomiaProfessors: Celler Quim Batlle @cellerquimbatlle
Dimecres 27 de novembre
Horari: Dimecres de 19 a 22 h
Sessions: 1
Preu: 23,00 €
Preu del material: 20,00 €
La inscripció s'obre el dimarts 10 de setembre
Lloc: Casal Torreblanca
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal