Diuen que el formatge és un dels aliments més agraïts per a maridar amb vins. En aquest taller comptem amb la participació del celler Quim Batlle (DO Alella) per a poder demostrar-ho tot maridant amb els formatges que ens proposarà el Kike, el nostre especialita en la matèria.
Els talleristes:
En Kike es va llicenciar en Química Orgánica però, com a bon asturià, l’apassiojnava el formatge. Així que des del 2010 va decidir dedicar-s’hi per complet creant la seva distribuïdora (@asturias_pais_de_quesos) i format-se en diversos cursos i jornades tècniques. Des de 2019 és, a més, soci de la botiga especialitzada @dotzegraus. Només treballa amb formatges elaborats de forma tradicional, de petits elaboradors, autèntics. El seu lema és “m’ha d’agradar el formatge i la persona que l’elabora”. Ha sigut tastador en concursos com el World Chesse Awards, a Madrid Gourmet, al Concurso de la DOP Idiazabal, al Lactium… A l’Aula Gastronòmica s’enacarrega de tots els tallers relacionats amb el formatge, incloent els maridatges de diverses begudes amb aquest producte.