Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Saltar al contingut
Ets a:

Vins de la Península Ibèrica: Bierzo

La Península Ibèrica és una de les regions amb més diversitat, cultura i història vitivinícola de tot el Món. En un extensió realtivament petita hi trobem diversitat de climes, de terrenys, d'alçades, de tradicions... Més de 60 DO's!
En aquesta edició visitem la regió del Bierzo, situada a l'extrem nordoest de León, amb una forta influència gallega i amb un clima a caball entre l'Atlàntic, el Mediterrani i l'interior, on la seva varietat estrella, la mencía, s'hi troba tan bé. No us perdeu l'ocasió de tastar alguns del projectes més engrescadors d'aquesta regió, una de les més revolucionàries del panorama vinícola espanyol dels darrers 20 anys! 

 

El sommelier:

En Manel Guirado (@manelguirado) és un dels professors més veterans de l'Aula. Comunicòleg, cuiner i sommelier de formació, és sobretot un apassionat de la gastronomia. Ha escrit en publicacions com la revista @cuinacat, @timeoutbcn o @el_pais setmanal i col·labora amb escoles i facultats com @escuelabellart, HTSI i @culinaryinstitutebarcelona. A dia d'avui, ha publicat 4 llibres de cuina. A l'Aula imparteix diversos tallers de cuina, així com tallers de tasts de vins i maridatges.

TIPUS: GastronomiaProfessor: Manel Guirado @manelguirado
Dimecres 13 de novembre
Horari: Dimecres de 19.30 a 21.30 h
Sessions: 1
Preu: 13,00 €
Preu del material: 20,00 €
La inscripció s'obre el dimarts 10 de setembre
Lloc: Casal Torreblanca
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal