Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Saltar al contingut
Ets a:

Vins del Nou Món: Sudàfrica

Sud-Àfrica és un dels països de l'anomenat "Nou Món" vitivinícola amb més projecció en les darreres dècades. La tradició li ve de lluny, quan els holandesos hi van arribar i van plantar algunes de les vinyes més mítiques del país que encara avuí dia formen part del vinyet del país. el vi sud-afric`+a es defineix pel vins clàssics que el van fer famós segles enrere, com el Constantia i per vins de tall modern que tiomfen arreu del món. 
 

El sommelier:

En Manel Guirado (@manelguirado) és un dels professors més veterans de l'Aula. Comunicòleg, cuiner i sommelier de formació, és sobretot un apassionat de la gastronomia. Ha escrit en publicacions com la revista @cuinacat, @timeoutbcn o @el_pais setmanal i col·labora amb escoles i facultats com @escuelabellart, HTSI i @culinaryinstitutebarcelona. A dia d'avui, ha publicat 4 llibres de cuina. A l'Aula imparteix diversos tallers de cuina, així com tallers de tasts de vins i maridatges.

TIPUS: GastronomiaProfessor: Manel Guirado @manelguirado
Dimecres 30 d'octubre
Horari: Dimecres de 19.30 a 21.30 h
Sessions: 1
Preu: 13,00 €
Preu del material: 20,00 €
La inscripció s'obre el dimarts 10 de setembre
Lloc: Casal Torreblanca
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal