Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Saltar al contingut
Ets a:

Cuina i maridatge: tacos i margaritas

Els tacos són la preparació més popular de la cuina mexicana de carrer: un embolcall a base de farina de blat de moro (la tortilla) farcida de les preparacións més diverses i delicioses.
En aquest taller en Mario us proposa una activitat entre el taller de cuina i el maridatge, tot unint l'elaboració d'aquest deliciós plat amb la degustació i maridatge amb el còctel més conegut de Mèxic, el Margarita!

 

El xef: 

En Mario Adame (@marioadameexperiencias) és un jove Cuiner d’Acapulco, Mèxic. Diu que quan tanca els ulls la primera imatge que li ve és la de la seva àvia cuinant i l’alegria que transmetia. Va venir a Catalunya per complementar la seva formacio com a Arquitecte però el destí el va dur a ficar-se de ple en una de les seves grans passions, la gastronomia. Va tenir l’oportunitat de formar part d’un quip d’alta gastronomia amb estrella Michelin, on va adquirir gran part dels seus coneixements. A més de les seves experiències gastronòmiques a Barcelona, ara podeu gaudir dels seus coneixements a l’Aula!

 

QUÈ PODEU PORTAR? Davantal de cuina i un parell de carmanyoles per si sobra menjar.

 

TIPUS: Gastronomiaprofessor: Mario Adame @marioadamexperiencias
Dissabte 5 d'octubre
Horari: Dissabte de 10.30 a 13.30 h
Sessions: 1
Preu: 20,00 €
Preu del material: 15,00 €
La inscripció s'obre el dimarts 10 de setembre
Lloc: Casal Torreblanca
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal