Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Saltar al contingut
Ets a:

La cuina dels nostres veïns i veïnes: Equador

L'Equador és un dels països de llatinoamèrica amb més presència a casa nostra. La seva gastronomia és diversa depenent de les diferents riegions, influïda per  les cuines indígenes, per la cuina espanyola arribada durant la colonització i de la influència de països propers com el Perú. És una gastronomia rica en fruites i verdures, en blat de moro i pàtan, amb presència de carns i de mariscos i amb un fort caràcter tropical a la costa. És el que ells anomenen "cuina criolla". En aquest taller una persona dela comunitat equatoriana de Sant Cugat ens parlarà del seu país a través de la seva cuina.

Aquest taller forma part del cicle organitzat conjuntament amb Servei de Ciutadania de l'Ajuntament de Sant Cugat. Ens aproparem a la realitat del país a través de l'alimentació com a fet social i cultural. Una ocasió única per a compartir, juntament amb els protagonistes (veïns de la ciutat arribats des d'altres llocs del món), vivències i experiències, i posar en valor la diversitat a través dels sabors. El diàleg ens permet comprendre la seva realitat, tot contribuint al respecte per la diversitat cultural i a combatre les desigualtats socials.  

 

QUÈ PODEU PORTAR? Davantal de cuina i alguna carmanyola per si sobra menjar.

TIPUS: Gastronomia
Dimecres 20 de novembre
Horari: Dimecres de 19.30 a 21.30 h
Sessions: 1
Preu: (matrícula gratuïta. Taller organitzat en col·laboració amb Ciutadania)
La inscripció s'obre el dimarts 10 de setembre
Lloc: Casal Torreblanca
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal