Un curs per a aprendre a preparar pasta fresca segons la millor tradició italiana amb variacions d’estils i formats. A partir dels ingredients bàsics – farines, ous, agua, oli - prepararem directament la massa i aprendrem a estirar-la amb la tècnica adequada tant a mà com amb la màquina.
La xef:
L'Alessandra Manetti (@manjaretti ) forma part de la gran comunitat italiana que viu de manera estable a Barcelona. És sòcia fundadora de l'associació gastronòmica Manjaretti que pretén canalitzar la gastronomia com a eina de transformació social. Sociòloga i cuinera, combina ambdues identitats tot col·laborant en diverses activitats culturals enfocades a la gastronomia. Des de fa anys imparteix tallers i dinamitza activitats de cuina dirigides a grups, equips d'empreses i comunitats per ensenyar no només les receptes i les tècniques culinàries sinó també transmetre la cultura, les tradicions i les històries que les acompanyen.
Taller apte per persones vegetarianes
QUÈ PODEU PORTAR? Davantal de cuina i alguna carmanyola per si sobra menjar.