Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Saltar al contingut
Ets a:

La cuina de trattoria: la més autèntica d'Itàlia

Les trattorie són restaurants familiars, petits, on el menjar casolà impera i les receptes són transmeses de generació en generació. En aquest taller, prepararem receptes típiques de les diferents cuines regionals italianes amb els seus sabors més autèntics (des de les pastes casolanes fins als plats de carn i verdures) en una experiència immersiva en la rica cultura gastronòmica on la passió per la bona alimentació i la qualitat dels ingredients són els protagonistes. 

 

La xef:

L'Alessandra Manetti (@manjaretti ) forma part de la gran comunitat italiana que viu de manera estable a Barcelona. És sòcia fundadora de l'associació gastronòmica Manjaretti que pretén canalitzar la gastronomia com a eina de transformació social. Sociòloga i cuinera, combina ambdues identitats tot col·laborant en diverses activitats culturals enfocades a la gastronomia. Des de fa anys imparteix tallers i dinamitza activitats de cuina dirigides a grups, equips d'empreses i comunitats per ensenyar no només les receptes i les tècniques culinàries sinó també transmetre la cultura, les tradicions i les històries que les acompanyen.

 

QUÈ PODEU PORTAR? Davantal de cuina i alguna carmanyola per si sobra menjar.

TIPUS: GastronomiaProfessora: Alessandra Manetti @manjaretti
Dilluns 25 de novembre
Horari: Dilluns de 19 a 22 h
Sessions: 1
Preu: 20,00 €
Preu del material: 15,00 €
La inscripció s'obre el dimarts 10 de setembre
Lloc: Casal Torreblanca
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal