Les trattorie són restaurants familiars, petits, on el menjar casolà impera i les receptes són transmeses de generació en generació. En aquest taller, prepararem receptes típiques de les diferents cuines regionals italianes amb els seus sabors més autèntics (des de les pastes casolanes fins als plats de carn i verdures) en una experiència immersiva en la rica cultura gastronòmica on la passió per la bona alimentació i la qualitat dels ingredients són els protagonistes.
La xef:
L'Alessandra Manetti (@manjaretti ) forma part de la gran comunitat italiana que viu de manera estable a Barcelona. És sòcia fundadora de l'associació gastronòmica Manjaretti que pretén canalitzar la gastronomia com a eina de transformació social. Sociòloga i cuinera, combina ambdues identitats tot col·laborant en diverses activitats culturals enfocades a la gastronomia. Des de fa anys imparteix tallers i dinamitza activitats de cuina dirigides a grups, equips d'empreses i comunitats per ensenyar no només les receptes i les tècniques culinàries sinó també transmetre la cultura, les tradicions i les històries que les acompanyen.
QUÈ PODEU PORTAR? Davantal de cuina i alguna carmanyola per si sobra menjar.