Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Saltar al contingut
Ets a:

Un viatge culinari pel Sud-Est Asiàtic: Malàisia

La cuina de Malàisia és potser una de les més desconegudes del Sud-Est Asiàtic. I no per això és menys interessant o deliciosa. És una fusió d'influències índies, xineses, tailandeses i àrabs, que reflecteixen l'herència multicultural del país. En aquest taller explorarem la diversitat culinària de Malàisia en aquest curs que t'ensenyarà a crear plats rics en espècies i sabors intensos. Des de l'arròs perfumat amb llet de coco del Nasi Lemak fins al complex sabor de les broquetes Satay, aquest curs et guiarà a través dels plats més representatius de la gastronomia malaia. 

 

El xef

En Claudio Masala (@dj_masala_travelcook) és un cul inquiet de la cuina i de la gastronomia. Ha estudit de tot, ha viatjat i ha treballat en molts diversos projectes de restauració i de formació relacionada amb alimentació i cuina. Una de les seves passions és la cuina del seu país, Itàlia. L'altra, les cuines del del Sud-est Asiàtic. Aquest trimestre ens ofereix una aproximació al Sud-est asiàtic amb aquesta sessió sobre Tailàndia i una altra sobre Indonèsia.   

 

QUÈ PODEU PORTAR? Davantal de cuina, alguna carmanyola per si sobra menjar.

TIPUS: GastronomiaProfessor: Claudio Masala @dj_masala_travelcook
Dijous 7 de novembre
Horari: Dijous de 19 a 22 h
Sessions: 1
Preu: 20,00 €
Preu del material: 13,00 €
La inscripció s'obre el dimarts 10 de setembre
Lloc: Casal Torreblanca
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal