Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Saltar al contingut
Ets a:

Els secrets del ramen

El ramen és un dels plats més populars de la cuina japonesa. El que no sap tothom és que el seu origen és xinès, com bona part de la gastronomia nipona, i que els japonesos l’han anat modificant i apropant al seu gust, a més de crear-ne mil i una versions segons la regió i l’especialitat de cada cuiner.  En aquest taller prepararem el nostre ramen clàssic, des del brou, passant pels fideus fets a mà, fins als principals toppings que el caracteritzen. 

 

El xef:

En Manel Guirado (@manelguirado) és un dels professors més veterans de l’Aula. Comunicòleg, cuiner i sommelier de formació, és sobretot un apassionat de la gastronomia. Ha escrit en publicacions com la revista @cuinacat , @timeoutbcn o @el_pais setmanal i col·labora amb escoles i facultats com @escuelabellart, HTSI i @culinaryinstitutebarcelona. A dia d’avui, ha publicat 4 llibre de cuina. A l’Aula imparteix diversos tallers de cuina, així com tallers de tasts de vins i maridatges.

 

Durant el taller els alumnes degustareu tots els plats elaborats però no us oblideu del tupper!

TIPUS: GastronomiaProfessor: Manel Guirado @manelguirado
Dimecres 6 de novembre
Horari: Dimecres de 19 a 22 h
Sessions: 1
Preu: 20,00 €
Preu del material: 15,00 €
La inscripció s'obre el dimarts 10 de setembre
Lloc: Casal Torreblanca
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal