Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Saltar al contingut
Ets a:

Asados, churrascos i BBQ: la cuina del foc i la brasa a Amèrica

La cocció amb foc de llenya és la forma de cuina més antiga que existeix. Per això ens atreu tant l’aroma de fum i cuinar a l’aire lliure amb voltant d’una graella. Però les tècniques de cocció amb foc natural són molt diverses, gairebé com cultures culinàries hi ha al món, i per tant també els estris adients per a cada tècnica i el munt de receptes que en sorgeixen. 
En aquesta edició, en endinsarem en les tradicions culinàries de la cuina a la brasa d'Amèrica. Descobrirem les tècniques, ingredients i sabors que fan que els asados argentins, els churrascos brasilers i les barbecues d'Estats Units siguin tan especials.

 

Amb l'Associació Manjaretti (@manjaretti)  

 

QUÈ PODEU PORTAR? Davantal de cuina, alguna carmanyola per si sobra menjar.

TIPUS: GastronomiaA càrrec de: Associació Manjaretti @manjaretti

Dissabte 26 d'octubre
Horari: Dissabte d'11 a 14 h
Sessions: 1
Preu: 20,00 €
Preu del material: 16,00 €
La inscripció s'obre el dimarts 10 de setembre
Lloc: Casal Torreblanca
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal