Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Saltar al contingut
Ets a:

Un viatge culinari pel Sud-Est Asiàtic: Tailàndia

La cuina tailandesa és una de les més apassionants i vibrants del món, on l'equilibri perfecte entre dolç, salat, àcid, amarg i picant crea plats irresistibles. Aquest curs us portarà a través dels fonaments de la gastronomia tailandesa, destacant l'ús d'ingredients frescos com herbes aromàtiques i espècies exòtiques. Aprendràs a preparar plats emblemàtics que capturen l'essència de Tailàndia, com ara l'aromàtic curri verd, la sopa agredolça Tom Yum i l'arròs Rice Berry amb fulles de Pandan. 

 

El xef 

En Claudio Masala (@dj_masala_travelcook) és un cul inquiet de la cuina i de la gastronomia. Ha estudit de tot, ha viatjat i ha treballat en molts diversos projectes de restauració i de formació relacionada amb alimentació i cuina. Una de les seves passions és la cuina del seu país, Itàlia. L'altra, les cuines del del Sud-est Asiàtic. Aquest trimestre ens ofereix una aproximació al Sud-est asiàtic amb aquesta sessió sobre Tailàndia i una altra sobre Indonèsia.  

 

QUÈ PODEU PORTAR? Davantal de cuina, alguna carmanyola per si sobra menjar.

TIPUS: GastronomiaProfessor: Claudio Masala @dj_masala_travelcook
Dijous 3 d'octubre
Horari: Dijous de 19 a 22 h
Sessions: 1
Preu: 20,00 €
Preu del material: 13,00 €
La inscripció s'obre el dimarts 10 de setembre
Lloc: Casal Torreblanca
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal