La cuina tailandesa és una de les més apassionants i vibrants del món, on l'equilibri perfecte entre dolç, salat, àcid, amarg i picant crea plats irresistibles. Aquest curs us portarà a través dels fonaments de la gastronomia tailandesa, destacant l'ús d'ingredients frescos com herbes aromàtiques i espècies exòtiques. Aprendràs a preparar plats emblemàtics que capturen l'essència de Tailàndia, com ara l'aromàtic curri verd, la sopa agredolça Tom Yum i l'arròs Rice Berry amb fulles de Pandan.
El xef
En Claudio Masala (@dj_masala_travelcook) és un cul inquiet de la cuina i de la gastronomia. Ha estudiat de tot, ha viatjat i ha treballat en molts diversos projectes de restauració i de formació relacionada amb alimentació i cuina. Una de les seves passions és la cuina del seu país, Itàlia. L'altra, les cuines del del Sud-est Asiàtic. Aquest trimestre ens ofereix una aproximació al Sud-est asiàtic amb aquesta sessió sobre Tailàndia i una altra sobre Malàisia.
QUÈ PODEU PORTAR? Davantal de cuina, alguna carmanyola per si sobra menjar.