El sushi és un dels elements més populars de la gastronomia japonesa a casa nostra. Es regeix per unes normes i processos elaborats i estrictes que tot sovint espanten els neòfits. Però per a elaborar sushi a casa tan sols fan falta ganes i algunes nocions bàsiques. En aquest taller aprendrem les bases del sushi: els principals ingredients, els formats més populars, la tècnica de preparació i tall del peix i, sobretot, l'elaboració de l'arròs, element essencial d'aquest plat.
El xef:
En Manel Guirado és un del professors més veterans de l’Aula. Comunicòleg, cuiner i sommelier de formació, és sobretot un apassionat de la gastronomia. Ha escrit en publicacions com la revista @cuinacat , @timeoutbcn o @el_pais setmanal i col.labora amb l'escola de cuina professional @culinaryinstitutebarcelona. A dia d’avui, ha publicat 4 llibre de cuina. A l’Aula imparteix diversos tallers de cuina, així com tallers de tast de vins i maridatges.
Durant el taller els alumnes degustareu tots els plats elaborats!