Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Saltar al contingut
Ets a:

Aprèn a fer kimchi

 

El kimchi és un fermentat coreà (picant o no) que ha arribat amb força a la nostra gastronomia. Actualment el podem trobar a les cartes de molts restaurants i botigues. Vols aprendre a fer-ne a casa? En aquest taller aprendrem els fonaments teòrics i pràctics per fermentar kimchi a casa de manera senzila i segura. Utilizarem hortalisses de temporada i elaborarem dos tipus diferents de kimchi, que cada participant s'endurà a casa. 

 

El xef:

L'Àlex Todó (@microorganismesorg) és expert en fermentació i cuiner. Elabora fermentats vegetals a SANTS FERMENTS (@santsferments) i també forma tant professionals com aficionats. Pel que fa la cuina, l'interessa especialment reivindicar la cuina vegetal de temporada i proximitat, divulgar receptes d'aprofitament, utilitzar productes poc coneguts, i, és clar, fermentats!
 
 
Què podeu portar? Davantal. La resta de material està inclòs. 
 
TIPUS: Gastronomiaprofessor: Àlex Todó de @microorganismesorg
Dilluns 16 de desembre
Horari: Dilluns de 19 a 22 h
Sessions: 1
Preu: 20,00 €
Preu del material: 15,00 €
La inscripció s'obre el dimarts 10 de setembre
Lloc: Casal Torreblanca
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal