Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Saltar al contingut
Ets a:

Batch cooking BBB: cuina de tupper per a tota la setmana (3a sessió)

Cuinar més una sola tarda per cuinar menys durant la setmana! És a dir, preparar diferents aliments i plats per després fer combinacions ràpides durant la setmana. Aquest és el lema del Batch Cooking o cuina en línia, on prioritzem aspectes com la conservació del menjar, treure el màxim partit del temps que dediquem a pensar què mengem i a cuinar-ho, a reaprofitar i no llençar aliments... En definitiva, a alimentar-nos millor!
Aquesta sessió forma part d'un curs de 4 sessions pensades per a ésser desenvolupades de forma independent entre elles. Com en la resta, aprendrem a organitzar-nos a la cuina a partir de l'elaboració plats de temporada per a tota setmana. 

 

La xef:

L'Alessandra Manetti (@manjaretti ) forma part de la gran comunitat italiana que viu de manera estable a Barcelona. És sòcia fundadora de l'associació gastronòmica Manjaretti que pretén canalitzar la gastronomia com a eina de transformació social. Sociòloga i cuinera, combina ambdues identitats tot col·laborant en diverses activitats culturals enfocades a la gastronomia. Des de fa anys imparteix tallers i dinamitza activitats de cuina dirigides a grups, equips d'empreses i comunitats per ensenyar no només les receptes i les tècniques culinàries sinó també transmetre la cultura, les tradicions i les històries que les acompanyen.

 

A cada sessió es treballarà un menú complet i diferent de la resta de sessions.

 

QUÈ PODEU PORTAR? Davantal de cuina i carmanyoles per a endur-vos els plats que haureu preparat.

TIPUS: Gastronomiaprofessora: Alessandra Manetti @manjaretti
Dilluns 21 d'octubre
Horari: Dilluns de 19 a 22 h
Sessions: 1
Preu: 20,00 €
Preu del material: 13,00 €
La inscripció s'obre el dimarts 10 de setembre
Lloc: Casal Torreblanca
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal