Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Saltar al contingut
Ets a:

Els colors de la tardor al plat

La tardor es caracteritza pels taronges, els marrons, els colors pastel... Una sinfonia que acompanya les aromes i sabors associats al bosc i als darrers fruits de l'horta: carbasses, bolets, castanyes, les darreres albergínies... En aquest taller en felip us proposa un menú basat en totes aquestes sensacions tot traient el màxim partit del millor producte tardorenc. 

 

El xef:

Quan encara no arribava als fogons, en Felip Tura (@daddixef) ja feia ous ferrats enfilat en un tamboret. Apassionat de la cuina i de la família, començà la seva carrera professional de ben gran, tot i que des de sempre ha estat vinculat al món de la cuina. Les primeres receptes i plats els aprengué de la seva mare, la iaia Conxita, dona amb molta espenta i amb molt bona mà per a la cuina. Ha treballat en diverses cuines del Vallès Oriental i Osona, en les quals ha anat ampliant els seus coneixements i alimentant la seva passió per la cuina. Actualment es cap d’operacions d’una reconeguda empresana catalana de restauranció. És autor del llibre La Cuina Casolana.

 

Amb el patrocini de L'Ortiga (@ortigacollserola ) 

 

QUÈ PODEU PORTAR? Davantal de cuina, un parell de carmanyoles per endur-se la ració o menjar que pugui sobrar.

TIPUS: Gastronomiaprofessor: Felip Tura @daddixef
Dijous 24 d'octubre
Horari: Dijous de 19 a 22 h
Sessions: 1
Preu: L'Ortiga patrocina aquest taller aportant 8€ per assistent en producte
La inscripció s'obre el dimarts 10 de setembre
Lloc: Casal Torreblanca
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal