Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Saltar al contingut
Ets a:

Com preparar un menú saludable per aquest Nadal

Aquest taller està dissenyat per ajudar-te a gaudir de les festes nadalenques sense deixar de cuidar la teva salut. Seguint la línia del treball de Nutrició Integrativa, aquest taller combina educació nutricional amb tècniques pràctiques per preparar plats festius que siguin deliciosos i saludables alhora. Durant el taller, aprendràs a planificar i preparar un menú complet per Nadal, utilitzant ingredients de qualitat i tècniques de cuina que preserven els nutrients. Explorarem opcions de plats principals, acompanyaments i postres que redueixen la inflamació i s'adapten a diferents necessitats dietètiques, tot mantenint el sabor i l'esperit festiu.

Sobre la Formadora: Júlia Bendle és Coach de Salut i Nutrició Integrativa amb experiència en la millora de la salut digestiva i el benestar general. Al conviure amb problemes digestius com la disbiosi intestinal i el síndrome de l’intestí irritable, Júlia va descobrir el poder de la Nutrició Integrativa per sanar des de l'arrel i tractar l’individu com un tot.
Amb una formació en gastronomia i una passió per ajudar els altres, Júlia combina els seus coneixements de coaching, nutrició i experiències personals per oferir eines pràctiques i suport emocional als seus clients. La seva metodologia única se centra en l’empoderament de la persona, proporcionant informació i estratègies per a canviar els seus hàbits i millorar la seva qualitat de vida de manera sostenible.
TIPUS: MonogràficsProfessor: Júlia Bendle Domingo
Dimecres 11 de desembre
Horari: Dimecres de 19 a 20 h
Sessions: 1
Preu: 5 €
La inscripció s'obre el dimarts 10 de setembre
Lloc: Casal Les Planes
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal