Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Saltar al contingut
Ets a:

Art floral: ram de mà de Nadal

Crea el teu propi ram de nadal amb flor de temporada, mentres gaudeixes, experimentes, aprens, despertes la teva creativitat, desconectes i conectes creant amb les teves mans.

Experimenta amb formes, olors, textures i la combinació de tots els elements naturals per fer un ram preciós, que t'emportaràs per aportar natura als teus espais i gaudiràs totes les festes.

Aprendràs a fer una composició floral de nadal amb la tècnica de l'espiral. Parlarem de quins passos hem de fer perquè ens durin més les flors en el dia a dia i quins son els millors materials florals per assecar. D'aquesta manera podràs preparar les teves pròpies composicions.

Regala o regala't experiències florals per gaudir. 

 

Ariadna Peral Guillamon @madefloryou: Enginyera i Florista. Apassionada de l’art floral. El seu treball és la combinació de passió, disseny i tècnica. Guanyadora del concurs nacional d’art floral a Mercabarna-Flor al Novembre de 2022. Experiència en gestió d’events i decoració d’espais. Impartició de Workshops desde 2018. 

 

TIPUS: RecursosProfessora: Ariadna Peral @madefloryou
Dijous 12 de desembre
Horari: Dijous de 18 a 20 h
Sessions: 1
Preu: 17 € + 15 € material
La inscripció s'obre el dimarts 10 de setembre
Lloc: Casa de Cultura
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal