Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Saltar al contingut
Ets a:

Connectar per escoltar

Comunicar sense edulcorar és una formació vivencial, pràctica i profundament reveladora que pretén donar a conèixer la importància del diàleg empàtic per guanyar qualitat en els teus vincles relacionals. És un mètode desenvolupat pel Doctor Marshall Rosenberg i conegut amb la seva abreviatura representativa, la CNV.

Per dur-ho a terme ens endinsarem en la comunicació no violenta entesa com un llenguatge de vida que possibilita a les persones connectar entre sí, des de la expressió més honesta. Aquella que et cuida a tu i té present a l’altre. En aquest sentit, la proposta que ens ofereix la CNV és endinsar.-nos en un procés de reflexió, autobservació i autoconeixement on tenint present els nostres sentiments i necessitats ens comunicarem amb els altres i com no, també amb els nostres fills/es. Tot aquest procés millora radicalment la qualitat de les relacions i també, dins el nucli familiar.
TIPUS: Benestar i creixement personalProfessor: Laia Roglan
Del 4 d'octubre al 13 de desembre
Horari: Divendres de 17.30 a 19 h
Sessions: 9
Preu: 41 €
La inscripció s'obre el dimarts 10 de setembre
Lloc: Casal Les Planes
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal