Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Saltar al contingut
Ets a:

Bollywood (Anul·lat)

La «dansa Bollywood» és originària de l’Índia, on el cinema és molt present en la vida quotidiana del país, i per això esdevé tan popular i productiva: és la indústria amb més producció de tot el món. Es caracteritza per introduir la dansa dins de l’argument de la pel•lícula.

La dansa destaca per la seva energia, expressivitat, coordinació, coreografies grupals, colors, alegria… D’arrel tradicional com el Khatat, el Bharatanatyam, l’Odissi, etc..., i danses regionals com el Bhangra, Rajastani, Marati…, en les coreografies hi ha una barreja de tots els estils, amb aportacions actualment d’altres danses més internacionals com el hip-hop o el funky. El moviment es basa en la bellesa i la coordinació de mudres (posicions de les mans), l’expressió facial i els ritmes (tala) amb els peus, amb moviments més aeròbics i amb moviments delicats, tots ells envoltats de teatralització. L'alegria i l'energia que desprèn fan que el cos es regeneri, s’equilibri i estigui actiu i preparat per rebre energies positives. És una dansa plena de màgia i d’origen mil·lenari.

TIPUS: ExpressióProfessor: Lali Ribalta
Del 3 d'octubre al 12 de desembre
Horari: Dijous de 18.30 a 19.30 h
Sessions: 11
Preu: 33 €
Aquest curs no permet inscripcions.
Lloc: Casal Les Planes
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal