Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Saltar al contingut
Ets a:

Criança i comunicació conscient: "com parlar als infants"

Tens la sensació que els teus fills no t'escolten? Repeteixes les coses mil cops i sents que t'ignoren? Sents que vols millorar l'acompanyament emocional que els hi fas? Creus que us falta connexió? Estàs cansada de donar ordres i et quedes sense recursos per fer que col·laborin? 

Com parlar als infants' està basat en el ‘Mètode Faber & Mazlish’, un mètode 100% pràctic estructurat amb 30 eines i 40 dinàmiques. Integrant tot el que hi aprens aconsegueixes donar un gir de 180º a la relació amb els teus fills i/o filles creant un ambient de confiança plena a casa.

Aprendràs a relacionar-te amb els teus fills de manera pacífica i a escoltar-te més a tu mateixa quan parles. Viuràs una experiència transformadora durant la qual integres una nova forma de comunicar-te amb els teus fills/es des de la calma i l'empatia, millorant la vostra relació i enfortint la seva autoestima. El curs et permet observar resultats molt potents i il·lusionants des del primer dia que apliquis allò que hi has après ja que et dóna eines concretes i molt útils per realitzar un acompanyament conscient i respectuós.

Descobreix un nou món de possibilitats per acompanyar els teus fills/es des de l'amor i el respecte vivint una experiència transformadora.

Més informació: mariatorres.info

TIPUS: Activitats per a famílies Professor: Maria Torres
Del 2 d'octubre al 13 de novembre
Horari: Dimecres de 18 a 20 h
Sessions: 7
Preu: 84 €
La inscripció s'obre el dimarts 10 de setembre
Lloc: Casino La Floresta
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal