Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Saltar al contingut
Ets a:

Maridatge amb formatges estiuencs

Hi ha un formatge per a cada ocasió... I centenars per a cada època de l'any! Ja sigui per menjar en solitari o acompanyats de fruita, a mitja tarda o com a part d'un còctel, com a ingredient per a un plat salat o unes postres... El Kike ens descobrirà joies adequades per als mesos més calorosos de l'any i les maridarà amb begudes refrescants. 

 

El tallerista:

En Kike es va llicenciar en Química Orgánica però, com a bon asturià, l’apassiojnava el formatge. Així que des del 2010 va decidir dedicar-s’hi per complet creant la seva distribuïdora (@asturias_pais_de_quesos) i format-se en diversos cursos i jornades tècniques. Des de 2019 és, a més, soci de la botiga especialitzada @dotzegraus. Només treballa amb formatges elaborats de forma tradicional, de petits elaboradors, autèntics. El seu lema és “m’ha d’agradar el formatge i la persona que l’elabora”. Ha sigut tastador en concursos com el World Chesse Awards, a Madrid Gourmet, al Concurso de la DOP Idiazabal, al Lactium… A l’Aula Gastronòmica s’enacarrega de tots els tallers relacionats amb el formatge, incloent els maridatges de diverses begudes amb aquest producte. 

TIPUS: GastronomiaProfessor: Kike Ojanguren @DotzeGraus
Dijous 11 de juliol
Horari: Dijous de 19 a 22 h
Sessions: 1
Preu: 20,00 €
Preu del material: 17,00 €

Inscriu-te
Lloc: Casal Torreblanca
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal