Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Saltar al contingut
Ets a:

Kombutxa & co: prepara les teves begudes fermentades a casa (Anul·lat)

Les begudes fermentades son grans desconegudes però son molt fàcils de fer, delicioses i una gran alternativa sana a les sodes comercials. En aquest taller aprendrem els fonaments teòrics i la metodologia per a elaborar diferents begudes fermentades sense –o gairebé sense– alcohol a casa de manera senzilla i segura. Acabarem el taller amb un pica-pica per a maridar aquestes begudes.

 

El xef:

L'Àlex Todó (@microorganismesorg) és expert en fermentació i cuiner. Elabora fermentats vegetals a SANTS FERMENTS (@santsferments) i també forma tant professionals com aficionats. Pel que fa la cuina, l'interessa especialment reivindicar la cuina vegetal de temporada i proximitat, divulgar receptes d'aprofitament, utilitzar productes poc coneguts, i, és clar, fermentats!
 
 
Què podeu portar? Davantal. La resta de material està inclòs. 
TIPUS: GastronomiaProfessor: Àlex Todó de @microorganismesorg
Dijous 4 de juliol
Horari: Dijous de 19 a 22 h
Sessions: 1
Preu: 20,00 €
Preu del material: 12,00 €
Aquest curs no permet inscripcions.
Lloc: Casal Torreblanca
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal