Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Saltar al contingut
Ets a:

Cuina de mercat. Ous, peixos i carns (cicle de 3 sessions)

La cuina de mercat és aquella que es basa en treure el màxim partit del millor producte de temporada, aquell que està en el millor moment i al millor preu.  

En aquesta versió estiuenca de Cuina de Mercat centrem cada sessió en 3 productes als quals aplicarem tècniques adients per als dies més calorosos, començant per les receptes fredes amb ous, seguint amb receptes fredes de peix i acabant amb receptes fredes de carn

Cada sessió compta d’una petita introducció teòrica. Posterioment, donem pas a l’elaboració de 3-4 receptes, descobrint així diferents tècniques i mètodes de cocció i cuina, permetent així que l’alumne/a, disposi d’un coneixement general de gran utilitat per millorar les seves habilitats culinàries. 

 

Els xefs:

1a sessió - Ous, receptes fredes d'estiu: Josep Vidal @josepvidalxef

2a sessió - Receptes fredes amb peix: Karin Requena @rekarin

3a sessió - Receptes fredes amb carn: Manel Guirado @manelguirado

 

Possibilitat d’inscriure’s a cada una de les sessions de forma individual

 

QUÈ PODEU PORTAR? Davantal de cuina i alguna carmanyola per si sobra menjar.

TIPUS: Gastronomiaprofessors: Manel Guirado @manelguirado, Karin Requena @rekarin i Josep Vidal @josepvidalxef
Del 2 de juliol al 16 de juliol
Horari: Dimarts de 19 a 22 h
Sessions: 3
Preu: 60,00 €
Preu del material: 36,00 €

Inscriu-te
Lloc: Casal Torreblanca
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal