Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Saltar al contingut
Ets a:

Masterclass - Ceràmica: creació d'una tinalla i rec ecològic - Tarda

La ceràmica ens ha acompanyat al llarg de la història afavorint els avenços tecnològics de la humanitat. Des de la prehistòria fins a dies d'ara, aquesta artesania ha tingut un rol important en el nostre desenvolupament. Ens ha ajudat amb la preservació dels aliments, el transport de mercaderies, la refrigeració de l'aigua, la construcció de canonades i el filtratge de l'aigua, entre d'altres. Una gran característica del material ceràmic és l'exsudació.
En aquesta masterclass aprendre'm les capacitats que té un recipient ceràmic com a tècnica de rec. Coneixerem'm el sistema de rec Tinalles i com l'exsudació afavoreix a l'estalvi d'aigua. Cadascú crearà la seva pròpia tinalla per utilitzar-la on vulgui de la seva llar: amb les plantes d'interior, al jardí o a l'hort.

Maria Grego. La primera vegada que les meves mans van modelar el fang es va obrir una dimensió nova de creativitat i expressió. No sabia ben bé si estava creant jo o si el material m’estava creant a mi. Una connexió primitiva i especial es va establir. Immersa en la curiositat de seguir en contacte amb la ceràmica, em vaig graduar en Ceràmica Artística a l’Escola d’Art i Disseny Llotja. Actualment, investigo en les tècniques ceràmiques per desenvolupar la meva pròpia obra artística. També estic en procés de desenvolupar un sistema de rec amb ceràmica de baix consum hídric i alta eficiència. La ceràmica ben enfocada és una gran aliada de l’ecologia i la sostenibilitat.

TIPUS: Art MasterclassA càrrec de: Maria Grego

Divendres 3 de maig
Horari: Divendres de 17 a 20 h
Sessions: 1
Preu: Preu per a NO alumnes: 12€- Inscripcions a la pàgina web
Sense cost addicional per als alumnes del Centre d'Art Maristany i Casa Aymat. Inscripcions a les consergeries dels Centres.

Inscriu-te a la llista d'espera
Lloc: Casa Aymat
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal