Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Saltar al contingut
Ets a:

Masterclass - Cartografies multi espècie: derives col·lectives per a presents inestables

Com ens movem? Cap a on? Què és el progrés? Què significa avançar? Com podem generar noves direccions de moviment en un món en crisis i emergència? Què significa derivar? Poden les derives ajudar-nos a imaginar altres camins possibles? Podem aprendre de les més-que-humanes noves maneres de moure’ns, altres maneres de ser i estar?
En aquest taller compartirem dubtes i preguntes per repensar com ens situem en el món que habitem i com ens relacionem amb les vides que ens envolten. Imaginarem cartografies, dibuixarem indicacions, generarem mapes, seguirem derives... L’objectiu és tenir un espai per pensar col·lectivament, amb humanes i més-que-humanes, formes alternatives de moure’ns i navegar ens temps inestables.

Paula Vicente Puiggròs és artista de Barcelona. La seva pràctica gira al voltant de preguntes sobre com habitem i ens relacionem amb el món i els ecosistemes que ens envolten, repensar des d’allò quotidià per obrir preguntes, deixar lloc al dubte. Graduada en Belles Arts a la Universitat de Barcelona i Màster d’Arts Visuals per la Kask School of Arts de Bèlgica. També ha realitzat el curs d’Art sonor: concepte, edició, grabació, (Escola Massana, 2021) i Kalidoscopi, Agents articuladors entre Art i Educació (EART, 2019).
Ha participat a diferents festivals i exposicions a Catalunya, Bèlgica i Itàlia. Els seu treball s’ha pogut veure a Jardins de Llum 2024, Manresa, Tocar-se a mig Camí, (Menorca), Ecoss Tardor (Fabra i Coats), Embroglio, Het Paviljoen, (Belgica), o De aquellos polvos, estos lodos, (Sala d’Art Jove), entre altres llocs.
Ha estat guanyadora de la beca complerta de residència a Can Serrat, (El Bruc, 2023) i del premi IEI Embarrat 2023. També va obtenir la beca de producció d’Art Jove 2021. Ha realitzat diverses residències a espais com Konvent 0, CACiS, el forn de la Calç, El Bòlit, Nau Estruch, Casa d’Artistes, o Experimentem amb l’Art, on ha treballat també com a educadora.

TIPUS: Art MasterclassA càrrec de: Paula Vicente Puiggròs

Dimecres 17 d'abril
Horari: Dimecres de 10 a 13 h
Sessions: 1
Preu: Preu per a NO alumnes: 12€- Inscripcions a la pàgina web
Sense cost addicional per als alumnes del Centre d'Art Maristany i Casa Aymat. Inscripcions a les consergeries dels Centres.

Inscriu-te
Lloc: Casa Aymat
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal