Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Saltar al contingut
Ets a:

Les millors versions de l’amanida russa

D'origen aristocràtic i luxós, l'amanida russa –una recepta creada als anys 60 del S XIX a Moscow– ha evolucionat fins als nostres dies fins a convertir-se en una de les preparacions més populars a casa nostra i a d'altres indrets i a ésser tapa obligatòria en qualsevol bar. Els dingredients que ha de dur varien a cada regió, a cada ciutat, a cada bar i inclús a cada casa. Però tothom podria estar d'acord en que ha de dur maionesa i patata. D'aquí l seva gràcia i versatilitat. En aquest taller en Josep us endinsarà en el món de la russa i us n'explicarà diferents versions, amb bases i trucs per a què us surti espectacular. 

 

El xef: 

En Josep Vidal (@josepvidalxef) és restarador i xef del seu propi restaurant des de fa més de 25 anys. Va estudiar cuina a l’escola Hosteleria de Barcelona i pastisseria a l’escola Hoffman. També elabora i comercialitza conserves ecològiques i fa d'assessor gastronòmic. És un dels nostres professors veterans, on des del seu inici ha impartit diversos tallers de cuina.

  

QUÈ PODEU PORTAR? Davantal de cuina, alguna carmanyola per si sobra menjar.

TIPUS: GastronomiaProfessor: Josep Vidal @josepvidalxef
Divendres 24 de maig
Horari: Divendres de 19 a 22 h
Sessions: 1
Preu: 20,00 €
Preu del material: 12,00 €

Inscriu-te
Lloc: Casal Torreblanca

Cerca de cursos i tallers

Menú principal