Clorawfila (@clorawfila ) és una pastissera i xocolateria que segueix la filosofia del Raw Food. Elabora els seus pastissos crudivegans amb ingredients d’origen vegetal i ecològics sense els 42 graus per preservar tots els nutrients i vitamines. A més, totes les seves elaboracions estan lliures de gluten, no contenen lactosa, proteïna d’ou ni sucre refinat. Treballa amb productes 100% ecològics. En aquest taller, la seva impulsora i pastissera Isabelle Jadoulle ens introduirà en el món de la pastisseria crudivegana i ens demostrarà que se'n poden fer delicioses elaboracions.
La xef:
Isabelle Jadoulle és diplomada del “Màster de Eco-xef en alimentació conscient i crudivegana” de l’Escola Crudivegània de Girona. Ha obtingut els certificats en “Cacao Evaluation and Flavour Profiling” i en “Chocolate Tasting” nivell 1 i 2 del International Institute of Chocolate and Cacao Tasting, referent mundial en la formació de catadors de cacau i xocolata. El 2021 va inaugurar la pastisseria Clorawfila. Al 2022 va formar part de la Bean to Bar Open Week organitzada per l’EGPBT (Escola del Gremi de Pastisseria de Barcelona).
QUÈ PODEU PORTAR? Davantal de cuina i alguna carmanyola per si sobra menjar.