Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Saltar al contingut
Ets a:

Tècniques i conceptes de cuina professional (II): mètodes de cocció i d’emplatat

Benvinguts al curs de cuina que transformarà les vostres habilitats culinàries! En dues sessions aprendrem  tècniques essencials que ens permetran dominar l'art de cuinar amb seguretat, confiança i creativitat. Des de talls precisos fins a tècniques de cocció perfectes, la Karin un guiarà pas a pas perquè conegueu el que fa d'un cuiner, un xef. Uneix-te a nosaltres i converteix els teus somnis culinaris en realitat!

 

La xef: 

Per a la Karin Requena (@rekarin) hi ha dues coses importantíssimes a la vida des de que te memòria: la comunicació i el menjar. Ha tingut la sort de poder viure per i per a elles. Formada en ambdues àrees amb la mateixa disciplina, passió i curiositat, cosa que l’ha permès adquirir una àmplia experiència en ambós sectors professionals. Ha treballat en diversos països com a cuinera, com a professora d’idiomes i com a traductora, també impartint cursos i tallers de gastronomia en diferents idiomes. 

 

QUÈ PODEU PORTAR? Davantal de cuina i alguna carmanyola per si sobra menjar.

 

TIPUS: GastronomiaProfessora: Karin Requena @rekarin
Dimarts 14 de maig
Horari: Dimarts de 19 a 22 h
Sessions: 1
Preu: 20,00 €
Preu del material: 12,00 €

Inscriu-te
Lloc: Casal Torreblanca
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal