Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Saltar al contingut
Ets a:

Taller familiar: galetes!

T'agraden les galetes? Sempre acabes fent les mateixes? En aquest curs aprendre'm a fer diferents tipus de galetes tan dolces com salades: De civada, de xocolata, de coco, d'ametlla, de formatge, d'olives, amb nous... De forma senzilla perquè en puguis fer sempre que vulguis!!

 

La xef: 

Apassionada per la rebosteria des de fa anys, la Clara Alsina (@clericookies) va començar a fer pastissos per encàrrec des de casa i a elaborar per a alguns restaurants, on es va especialitzar en els populars mochis japonesos. Posteriorment va estudiar rebosteria a l’escola Bellart. En l’actualitat s’encarrega del departament de postres d’un restaurant de Sant Cugat i imparteix cursos a l’Aula Gastronòmica. 

 

Persones a les que va dirigit: Famílies amb infants de 4 a 12 anys. Màxim tres infants per cada adult, segons edat. S'ha de fer una inscripció per cada infant i només pot assistir un adult per cada infant inscrit.

 

Què cal portar: Davantals i carmanyoles. 

 

TIPUS: GastronomiaProfessora: Clara Alsina @clericookies
Dissabte 11 de maig
Horari: Dissabte de 17.30 a 19.30 h
Sessions: 1
Preu: 17 € + 7 € de material (preu per cada infant)

Inscriu-te a la llista d'espera
Lloc: Casal Torreblanca
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal