Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Saltar al contingut
Ets a:

La cuina de la tonyina

La tonyina és un dels peixos dels nostres mars més apreciats arreu del món i amb més versatilitat a la cuina, tal i com ho demostren la diveristat de gastronomies de la cuinen i la veneren. En aquest taller aprendrem a treure el millor partit i descobrirem quins elements son els millors per acompanyar aquest preuat peix blau.

 

El xef: 

En Manel Guirado (@manelguirado) és un dels professors més veterans de l'Aula. Comunicòleg, cuiner i sommelier de formació, és sobretot un apassionat de la gastronomia. Ha escrit en publicacions com la revista @cuinacat, @timeoutbcn o @el_pais setmanal i col·labora amb escoles i facultats com @escuelabellart, HTSI i @culinaryinstitutebarcelona. A dia d'avui, ha publicat 4 llibres de cuina. A l'Aula imparteix diversos tallers de cuina, així com tallers de tasts de vins i maridatges.

 

QUÈ PODEU PORTAR? Davantal de cuina, alguna carmanyola per endur-vos el menjar que pugui sobrar.

 

TIPUS: GastronomiaProfessor: Manel Guirado @manelguirado
Dimecres 8 de maig
Horari: Dimecres de 19 a 22 h
Sessions: 1
Preu: 20,00 €
Preu del material: 18,00 €

Inscriu-te
Lloc: Casal Torreblanca
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal