La tonyina és un dels peixos dels nostres mars més apreciats arreu del món i amb més versatilitat a la cuina, tal i com ho demostren la diveristat de gastronomies de la cuinen i la veneren. En aquest taller aprendrem a treure el millor partit i descobrirem quins elements son els millors per acompanyar aquest preuat peix blau.
El xef:
En Manel Guirado (@manelguirado) és un dels professors més veterans de l'Aula. Comunicòleg, cuiner i sommelier de formació, és sobretot un apassionat de la gastronomia. Ha escrit en publicacions com la revista @cuinacat, @timeoutbcn o @el_pais setmanal i col·labora amb escoles i facultats com @escuelabellart, HTSI i @culinaryinstitutebarcelona. A dia d'avui, ha publicat 4 llibres de cuina. A l'Aula imparteix diversos tallers de cuina, així com tallers de tasts de vins i maridatges.
QUÈ PODEU PORTAR? Davantal de cuina, alguna carmanyola per endur-vos el menjar que pugui sobrar.