Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Saltar al contingut
Ets a:

Introducció als cafès d’especialitat

T'agrada el cafè? Vols endinsar-te en aquest apassionant producte a partir dels cafès d'especialitat? En aquest taller aprendrem tot allò relacionat amb aquesta planta: des del seu cultiu, fins a les formes de preparació, passant per conceptes bàsics sobre la botànica del cafè, beneficis de la planta, tipus de cafè, el procés de beneficiat i detorrat... I consells per comprar cafè d'especialitat. Descobrirem les aromes, sabors i matisos únics de diferents grans i regions a partir del tast de diferents cafès que elaborarem a partir de mètodes diferents. 

 
El tallerista: 
@kurioscafe neix de la passió i el gust pel bon cafè que hereta Luís Carrero de la seva família cafeicultura a Veneçuela i per la curiositat d'aprendre sobre el món del cafè d'especialitat: els orígens, la preparació i la degustació. Kurios és una empresa familiar on es posa tot l'amor a elaborar un producte de qualitat amb els més alt estàndards de sostenibilitat, traçabilitat i coneixement del cafè.
 
 
TIPUS: Gastronomiaprofessor: Luís Carrero @kurioscafe
Dissabte 4 de maig
Horari: Dissabte de 10.30 a 12.30 h
Sessions: 1
Preu: 13,00 €
Preu del material: 8,00 €

Inscriu-te
Lloc: Casal Torreblanca
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal